LVGHD

TIENDE VOLWAARDIGE EDITIE KERSTLOOP IN BRUGGE OP VRIJDAG 03 DECEMBER 2021


!!! INFORMATIE VOOR ALLE DEELNEMERS !!!

Wij danken U van harte voor uw deelname aan de TIENDE editie van de BRUGSE KERSTLOOP op vrijdag 03 december 2021  met start en aankomst op ‘t Zand van BRUGGE in heel speciale omstandigheden maar we moeten er door!  Wij zullen er alles aan doen om U een onvergetelijke ervaring te bezorgen in de mooie historische binnenstad van BRUGGE die in deze periode op zijn mooist is en zeker met de nieuwe verlichting in de stad. Vergeet voor 1 keer die chrono en loop mee voor de FUN, de sfeer en het goede doel!!!  Wees ook voorzichtig, het is donker en in de winter zijn de vele Brugse kasseien zelfs bij droog weer soms glad en dus gevaarlijk. Een valpartij is het echt niet waard en is te vermijden door voorzichtig te zijn. De volgende afspraken helpen ons er een groots loopfeest van te maken...

STARTNUMMERS :

De meesten onder jullie hebben hun borstnummer reeds ontvangen. Voor wie zich na 25 november heeft ingeschreven  en zijn nummer niet meer heeft ontvangen kan het nummer ter plaatse worden afgehaald vanaf 16.00 uur op het eerste verdiep van de halletoren ( Markt BRUGGE). Voor de mensen waarvan hun betaling vandaag nog niet in orde is kunnen dit toch nog doen en hun betalingsbewijs mee brengen bij afhaling van een nummer.

START / AANKOMST :

Zowel de start als de aankomstplaats is dit jaar gewijzigd. Beiden zullen plaats vinden op  ’t Zand wegens veel meer ruimte rekening houdend met de COVID maatregelen . Ook de starturen zijn iets vroeger dan andere jaren: voor de 6 Km om 19:30 uur en voor de 10 km om 20:15 uur.

COVID MAAREGELEN :

De 10de Editie van de KERSTLOOP wordt georganiseerd conform de huidige covid-regelgeving. We zullen dus verplicht werken met het Covid Safe Ticket. Dit zal gebeuren bij het betreden van de Halletoren alsook bij het betreden van de startzone op ’t Zand. Indien je eenmaal bent gecontroleerd krijg je een armbandje en moet je u geen tweede keer laten contoleren. Tevens geld er een mondmaskerplicht in de startbox voor ALLE DEELNEMERS. Vanaf het moment dat je het start/aankomstplein van ’t Zand zal betreden dien je het mondmasker op te zetten. Tijdens het lopen mag je het mondmasker af laten. Ook aan de aankomst is het verplicht om  het mondmasker te dragen. Ook het publiek aan de kant MOET een mondmasker dragen.
Ook in de volledige ruimte van de Halletoren dient het mondmasker gedragen te worden bij afhaling van prijzen of borstnummer of betreden van kleedkamers.
Mensen die niet gevaccineerd zijn hebben nog de tijd om zich te laten testen en kunnen op deze manier toch aan het event deelnemen.
Ik weet dat dit allemaal niet leuk is maar anderzijds kunnen we met zijn allen deelnemen aan de Kerstloop op een fantastische omloop in een sfeervol stadscentrum. Bij een bewijs van besmetting of quarantaine kan uw inschrijving kosteloos overgeplaatst worden naar 2022.

GESCHENK :

Op vertoon van uw borstnummer, al dan niet reeds afgehaald of ingeschreven, ontvang je VOOR of NA de wedstrijd een geschenk. Dit kan vanaf 16.00 uur tot 22:00 uur op het gelijkvloers van de Halletoren op vertoon van je borstnummer. Om lange wachtrijen te voorkomen, en die zullen er zeker zijn, is het beter om VOOR de wedstrijd nog je geschenk te komen oppikken.

KERSTMUTS :

Net als vorig jaar ontvangt iedere deelnemer een verlichte Kerstmuts  om zo een magisch beeld te creëren in de Brugse binnenstad. Dit kan je afhalen samen met je naturaprijs vanaf 16.00 uur op het gelijkvloers van de Halletoren op vertoon van je borstnummer. Haal dat voordien af en werk op deze manier mee om de sfeer in de binnenstad magisch te maken.

TIJDREGISTRATIE :

De chip die de tijd registreert, kleeft aan het startnummer. Niet losmaken, niet plooien: je riskeert nl. de chip te beschadigen. Borstnummers moeten niet teruggegeven worden na afloop van de wedstrijd. Dus hou je dit als mooie herinnering.
Maak het startnummer vast aan je loopkledij, met veiligheidsspelden.

UITSLAGEN :

De uitslag zal dezelfde avond nog te zien zijn via de website www.chronorace.be .
Met je smart Phone kan je via de QR code op je borstnummer direct uw eindtijd zien na het overschrijden van de aankomstlijn.

BAGAGE

Je bagage kan afgegeven worden op het gelijkvloers van de Halletoren.  Daar zal een bagagelabel worden aangebracht met opschrift van uw borstnummer. Met je borstnummer kan je dan ook na de wedstrijd je bagage terug afhalen.

KLEEDKAMERS / TOILETTEN:

Kleedkamers bevinden zich op het eerste verdiep van de Halletoren ( Markt). Extra toiletten voor de deelnemers staan opgesteld aan de  startplaats en aankomstplaats op ‘t Zand.

PARKING:

Om grote parkeerproblemen te vermijden is de beste optie uw wagen achter te laten op de parkings aan het station. Vandaar kan je met de bus elke 10’ GRATIS  naar het stadscentrum.

PRIJSUITREIKING :

Vanaf 22.30 uur zal de prijsuitreiking door gaan op het eerste verdiep van de Halletoren.  Voor de 6 Km jogging is er een naturaprijs voor de eerste 5 dames en eerste 5 heren.
Voor de 10 km is dat voor zowel de dames  als de Heren : De eerste 3 Juniors, Seniores, Masters 1  en Masters 2 en Masters 3.

GOEDE DOELEN:

De wedstrijd staat net als ieder jaar volledig in het teken van een aantal projecten voor het goede doel. Dit jaar is dat de
BRUGSE basisschool SPERMALIE (een school voor slechthorende of dove kinderen, slechtziende of blinde kinderen en kinderen met spraak en taalontwikkelingsstoornis), VZW VIRO ( een nieuwe organisatie in de zorg en ondersteuning voor personen met een beperking),  LEIF West-Vlaanderen (LevensEinde InformatieForum, laagdrempelige dienstverlening rond het levenseinde o.m. vanuit het Levenshuis in Brugge) en  VI-GE NOORDZEE (Brugse sportvereniging voor personen met een visuele handicap) en HUIS AAN ZEE DE HAAN (permanent geopend internaat voor kinderen en jongeren uit het buitengewoon onderwijs). Eveneens zal de ondersteuning van LINDSEY DE GRANDE net zoals de voorgaande 2 jaar worden verder gezet.
   
Heel veel succes tijdens de KERSTLOOP en geniet er van dat we toch nog kunnen sporten op een veilige manier en geef je ogen de kost onderweg

WEES ER BIJ en MIS DIT NIET!!
Voor meer info over de wedstrijd ga je naar ALGEMEEN.

Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook